ISO 9001 – ISO 14001 – OHSAS 18001

Instruire

Instruire realizata in cadrul consultantei pentru certificare

  • Instruirea se desfasoara prin prezentarea practica si personalizata a modului in care cerintele standardelor de referinta se aplica pentru fiecare societate si departament din cadrul societatii. Scopul principal urmarit este ca fiecare participant la acest curs sa constientizeze, sa cunoasca si sa inteleaga in mod practic modul in care cerintele acestui standard se aplica in activitatea pe care o desfasoara, modul si necesarul de documentare, modul de implementare si imbunatatire a activitatilor pe care le desfasoara. Aceste cunostinte vor ajuta in ceea ce priveste modul de intelegere si aplicare a cerintelor standardului in cadrul desfasurarii activitatilor zilnice si pentru sustinerea unor audituri ce se vor desfasura in cadrul societatii (audituri interne, audituri externe de certificare, etc).
  • Instruirea se poate organiza la sediul societatii d-voastra pe grupe, cu participarea unui numar de maxim 20 persoane pentru o grupa. Durata de instruire a unei grupe este de 1-2 zile in functie de numarul de standarde.

Costurile sunt incluse in contractul de consultanta.  

Instruire realizata la cerere

  • Instruirea la cerere se realizeaza pe baza cerintelor standardului SR EN ISO 9001/2008 cu aplicabilitate pe domeniile de activitate ale participantilor. In my classroom, we illuminate this concept by inviting students to move https://proessaywriting.org/ a clothespin version of themselves through each stage of the writing process.
  • Instruirea la cerere se desfasoara pe baza unui contract.
  • Instruire se desfasoara pe parcursul a 3 zile la sediul clientului sau la o locatie convenita cu participantii.
  • Instruirea se realizeaza cu participarea a unui numar minim de 4 persoane si maxim de 20 persoane.

Costurile se calculeaza pe numar de  persoane participante. Se asigura suport de curs pentru fiecare participant. Competente de Formator de formator – certificat nr. 131/2011 emis de SC R 4 CONSULTANTA SI FORMARE PROFESIONALA SRL.
.